Aquest lloc web fa servir galetes per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús.
Sempre podreu revocar el vostre consentiment i obtenir més informació aquí.

Amaga
Compra d'entrades online

26 mai

SSM BIGHAND

Auditori Valentí Fuster
dissabte, 26/05/2018 21.00 h 

SSM BIGHAND

Sako

Auditori Valentí Fuster

dissabte, 26/05/2018 21.00 h 

La SSM BigHand és una big band de percussió corporal. Una proposta musical que només fa ús de la veu i del propi cos en totes les composicions originals dels seus espectacles. La Bighand fusiona tota la part rítmica de la percussió amb els moviments de la dansa, coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única. Una fusió que convida a l’espectador a veure i a viure una experiència nova, diferent i sorprenent.
29 jun

CAMERATA BACASIS & MIQUEL COLL

Auditori Valentí Fuster
divendres, 29/06/2018 21.00 h 

CAMERATA BACASIS & MIQUEL COLL

Llums, càmera...música!

Auditori Valentí Fuster

divendres, 29/06/2018 21.00 h 

La proposta amb la que Camerata Bacasis i Miquel Coll es presenten a l’Auditori Valentí Fuster, l’antic Cine Modern és “Llums, càmera...música!” que permet traslladar a l’espectador al món del cinema mut –amb la incorporació de breus diàlegs–. En aquest cine-concert, l’orquestra de cambra s’encarrega de reproduir a temps real i en directe les bandes sonores –totes elles originals del compositor manresà Miquel Coll– de diversos curtmetratges i websèries. Un espectacle pensat per arribar a tots els públics i que proposa el gaudi, de manera simultània de dues arts: el cinema i la música.
Fundació Cardona Històrica​
Plaça de la Fira, 1 08261 Cardona
Correu electrònic: info@auditoricardona.com

Segueix-nos!

Avís legal
Política de galetes
Desenvolupat perKoobin